2013. jún 24.

Itt a Samsung új androidos hibridje: félig mobil, félig kamera

írta: danieee
Itt a Samsung új androidos hibridje: félig mobil, félig kamera

Jóval több megapixellel, optikai zoommal, és beépített kép stabilizátor funkcióval érkezik a Samsung csúcstelefonjának hibrid változata.

GALAXY-S4-zoom.jpg

Azt egyáltalán nem mondhatnánk, hogy unatkoznának a Samsung háza táján, hiszen csak néhány hete, hogy a debütált a Galaxy S4 Active, de már is újabb versenyzőt kíván rajtvonalhoz állítani a dél-koreai gyártó.

A Galaxy S4 Zoom-mal főként a fotózás szerelmeseit célozza meg a Samsung, némi okostelefon beütéssel. A hardveres tulajdonságok szempontjából sincs okunk panaszkodni (kétmagos 1.5GHz processzor, 1.5GB RAM, 8GB belső tárhely), de nem emiatt lesz érdekes az új hibrid. A készülék hátoldalán egy 16-megapixeles, 10-szeres optikai zoomra képes főkamera kapott helyet, olyan beépített funkciókkal, mint az optikai kép stabilizátor, vagy a Samsung védjegye alatt futó Smart Mode, mellyel a profikhoz hasonló eredményt érhetünk el, – anélkül, hogy bármilyen beállítással szöszmötölnünk kellene – a készülék ugyanis mindezt helyettünk elvégzi, így tényleg csak a fotózásra kell koncentrálnunk.

A 125.5 x 63.5 x 15.4 mm méretben érkező, kicsinek egyáltalán nem mondható Galaxy S4 Zoom-ban beépített LTE, Wi-Fi valamint 4.0-ás BlueTooth kapcsolódási lehetőség is lesz, a rendszer működéséről pedig az Android 4.2-es Jelly Bean verziója gondoskodik majd, ugyanakkor a készülék várható megjelenése és ára egyelőre nem ismert.

Forrás: Mashable

Szólj hozzá

Samsung Fotózás Kamera Hibrid Galaxy S4 Zoom