2013. már 31.

Nagy dobásra készül a Facebook jövő héten

írta: danieee
Nagy dobásra készül a Facebook jövő héten

Az üzenőfal küllemét érintő változtatások után ismét nagy dobásra készül a Facebook, ám ezúttal Android téren.

1.png

Április 4-re szóló meghívókat küldött ki a sajtómunkatársainak a Facebook, hogy a cég California-i központjában ismét valamilyen nagyszabású bejelentést tegyen. A meghívón található “Come see our new home on Android”, azaz „Gyere, és nézd meg új otthonunkat az Androidon” szöveg rögvest beindította a találgatásokat.

Egyes források szerint a közösségi oldal a sokak által kritizált android alkalmazását készül megújítani – ennek vélhetően sok androidos felhasználó örülne. A másik véglet a cég régóta pletykált Facebook-mobilja, ez utóbbit egyébként az is erősítheti, hogy Zuckerberg a sajtónak tett interjújában nem régiben kijelentette, jelenleg két androidos mobilja is van, és alig várja a harmadikat.

Hogy a Facebook megcélozza-e valaha a hardver üzletágat, egyelőre nem tudni. A Facebook-vezér korábban tett interjúja szerint a vállalat elsősorban az okostelefon-gyártókkal való együttműködésre helyezi a hangsúlyt, ennél fogva csekély az esélye annak, hogy a cég tovább bővítené a márkák számát a mobilok birodalmában.

Forrás: Mashable

Szólj hozzá

Android Facebook Mark Zuckerberg Facebook mobil