2013. máj 09.

Már a számítógépünkről is ingyen lehet telefonálni a Viberrel

írta: danieee
Már a számítógépünkről is ingyen lehet telefonálni a Viberrel

Az iOS és az Android platformok után immáron az asztali környezetre is kibővítette ingyenes telefonálási lehetőségét a Viber.

Viber-for-PC.png

Az ingyenes telefonálást biztosító alkalmazásokat világszerte már több millión használják, azonban kevés olyan program van, amely ráadásul egyszerre több platformon is elérhető. Az eddig csak Android és iOS platformokon működő, mintegy 200 milliós felhasználói bázissal büszkélkedő, ingyenes telefonálást és chatelést biztosító Viber immáron asztali gépekre is telepíthető.

A működésben leginkább a Skype-ra hasonlító Viber többek között ingyenes telefonálást, videó hívást, valamint chatelésre alkalmas funkciót is kínál. A programot a gyártó hivatalos oldaláról tölthetjük le, majd az exe fájlra kattintva telepíthetjük. A telepítés során a program a felugró ablakban megkérdezi, hogy rendelkezünk-e már Viber alkalmazással az okostelefonunkon, amennyiben igen, úgy azt frissítsük le a legújabb 3.0-ás verzióra, ellenkező esetben pedig töltsük le a megfelelő alkalmazás boltból (Android verzió itt, iOS pedig itt). Ezt követően már csak a telefonszámunkat kell megadnunk, majd a kapott aktiválási kódot beírva, azonnal megkezdhetjük a csevegést az ismerőseinkkel.

Forrás: Mashable

Szólj hozzá

Viber Viber pc Viber desktop Ingyen telefonálás