2013. máj 30.

Megérkezett az új Gmail

írta: danieee
Megérkezett az új Gmail

Hasznos funkcióval újít levelezőrendszerében a Google, mellyel ismét a felhasználói kényelmet kívánják tovább növelni.

MTUwLTEwNzQyNjg=.jpg

Az eddig csak pletykák szintjén létező vadonatúj funkció mostanra hivatalossá vált, megújul, illetve már meg is újult a keresőóriás levelezőrendszere, mely ezúttal egy lényegesen, és vélhetően mindenki számára hasznos funkciót takar.

Az újonnan bekerült, a beérkező levelekre vonatkozó kategóriákra bontás egy sokkal letisztultabb, lényegesen átláthatóbb kezelőfelület ad a felhasználónak, mely segítségével még könnyebbé válik a beérkező levelek szortírozása.

Az újdonságot – ahogyan az lenni szokott – fokozatosan kapcsolják a be a Gmail felhasználóinál, de aki szeretné hamarabb kipróbálni a minden eddiginél kényelmesebb kategóriákra bontás nyújtotta lehetőséget, ahhoz lépjünk be a Gmail fiókunkba, majd a jobb oldalt található fogaskerék ikonra kattintva, válasszuk a “Béerkező levelek beállítása” opciót (természetesen ugyanitt ki is kapcsolhatjuk). A felugró ablakban személyre szabottan beállíthatjuk, hogy mely kategóriákat kívánjuk használni (Elsődleges, Közösségi, Promóciók, Frissítések, Fórumok).

A rendszer ezt követően a beérkező levelekre vonatkozó vízszintes sávban azonnal külön válogatja az adott kategóriába illő leveleket.  A vadonatúj funkció a hagyományos asztali felületen túl, természetesen az iOS és Android rendszerekre letölthető Gmail allkalmazásban is megtalálható (lesz).

Forrás: Mashable

Szólj hozzá

Google Gmail