2013. jún 17.

Jön az újabb Facebook bejelentés

írta: danieee
Jön az újabb Facebook bejelentés

Június 20-ára szóló meghívókat küldött szét a sajtómunkatársainak a Facebook, hogy a cég Menlo Park-i főhadiszállásán ismét valamilyen nagyszabású bejelentést tegyen.

facebook-event.jpg

A megszokottaktól eltérően, email helyett hagyományos postai levélben értesítette a sajtómunkatársait a Facebook a június 20-án tartandó sajtóeseményükről.

A meghívón található szöveg szerint egy vadonatúj termékkel készülnek előrukkolni, amely rögvest beindította a találgatásokat: egyesek szerint a közösségi oldal egy teljesen új, RSS olvasóhoz hasonló szolgáltatás bevezetését tervezi, ami ha úgy vesszük nem is lenne olyan elképzelhetetlen, tekintve, hogy a Google saját olvasószolgáltatásának megszűnéséig mindössze két hét van hátra.

Az újratervezett üzenőfal, a gráfos kereső (graph search) és az Androidos mobilt Facebook-telefonná változtató rendszer után, a közösségi oldal vadonatúj szolgáltatásának bemutatójáig már nem kell sokat várnunk, melyet ismét a cég Menlo Park-i központjában prezentálnak majd, magyar idő szerint péntek éjjel.

Forrás: Mashable

Szólj hozzá

Facebook RSS Bejelentés