2013. jún 26.

SmartWatch 2 – itt vízálló androidos okosóra a Sonytól

írta: danieee
SmartWatch 2 – itt vízálló androidos okosóra a Sonytól

Sanghajban mutatta be legújabb por- és vízálló valamint NFC képes androidos okosóráját a Sony.

Kétség kívül az elkövetkezendő év(ek) egyik legnagyobb slágereit a csuklónkon vagy a fejünkön hordozható kütyük jelentik majd, gondoljunk csak a Google okos szemüvegére, vagy az Apple régóta pletykált órájára. Noha a megmérettetés hivatalosan még el sem indult, a Sony úgy tűnik, nem teketóriázik, elsők között szeretne célba érni SmartWatch 2 névre keresztelt intelligens vekkerével.

1_Smartwatch_2_Black_Angled-640x640.jpg

A por- és vízálló valamint NFC csatlakozásra képes SmarthWatch 2, – ahogyan Sanghajban fogalmaztak – az Androidos készülék egy második személyre szabott képernyőjének felelne meg, mely olyan extrákhoz juttatja használóját, mint a csuklóról vezérelhető hívásfogadás vagy a fotózás, de kijelzi a Twitter és Facebook értesítéseinket, naptárbejegyzéseket, valamint az SMS-ket is.

A készülék még egyedibbé formáláshoz mintegy 200 alkalmazás áll már a felhasználók rendelkezésére, ráadásul a hivatalos debütálásig további letölthető extrák bevezetését tervezi a gyártó.

A sanghaji Mobil Ázsia Expón bemutatott SmartWatch 2 megjelenési idejének szeptember környékét célozta meg a Sony, ám egyelőre ismeretlen áron.

Forrás: Mashable

Szólj hozzá

Android Sony okosóra Sony SmartWatch 2 androidos okosóra