2013. júl 16.

Microsoft: olcsóbb lesz a Surface

írta: danieee
Microsoft: olcsóbb lesz a Surface

Az elmúlt hetekben csupán pletyka szintjén létező hír mostanra hivatalos lett: jelentősen csökkenti Surface RT táblagépeinek árát a Microsoft.

surface.jpg

Jócskán lefaragja Surface RT táblagépeinek árát a Microsoft, abban reménykedve, hogy a különleges akció keretében tovább növelhetik a készülék eladásából származó bevételeket.

A korábbi eladási statisztikákkal egybevett mutatók szerint a Microsoft alig egy éve bemutatott táblagépe nem bizonyult túl sikeresnek a felhasználók körében, a hivatalos debütálás óta mindössze 2 millió darabot értékesítettek.

A csak néhány napja elindult akció, jó hír lehet a táblagép vásárlás előtt állók számára, a gyártó ugyanis a korábbi 499 dolláros ár helyett, immáron hivatalosan is 349 dollárért kínálja a Surface extrák nélküli 32GB-os változatát, míg a hasonló 64GB-os modell 449 dollárba kerül, ez az ár azonban mindkét esetben csak magát az alapkészüléket tartalmazza, az egyéb kiegészítőket, mint a billentyűzetté változtatható borítást külön kell megvásárolni. A teljes felszereltséggel bíró készülékek esetében a 32GB-os 449 dollárba, a 64GB-os változatért pedig továbbra is 549 dollárt kér az IT óriás.

Szólj hozzá

Microsoft Tablet Surface Windows 8 Surface RT Táblagép