2013. sze 12.

iPhone 5S vs. Galaxy S4 vs. HTC One vs. Lumia 1020

írta: danieee
iPhone 5S vs. Galaxy S4 vs. HTC One vs. Lumia 1020

Néhány órája debütált az Apple legújabb üdvöskéje, melynek apropóján az egyik IT portál rögvest táblázatba rendezte a csúcskategóriás mobilkészülékek aktuális versenyzőit.

forward_hero.png

Remek táblázatos összefoglalóban mutatja be a csúcskategóriás mobilok aktuális szereplőit a Mashable, melyről természetesen az Apple legújabb S-generációs modellje sem hiányozhat. A néhány pontból álló lista remek szemléltető eszköz lehet az okostelefon vásárlás előtt állóknak, ráadásul a készülékek legfőbb jellemzőit is szemügyre vehetjük a rivális gyártók legújabb termékeihez mérten.

A táblázatból egyébként az adott készülék súlya és kijelzőjének felbontása mellett, rövid ismertetőt kaphatunk a processzor típusáról, a háttértár méretéről, az akkumulátor tulajdonságairól, a kameráról vagy éppen a hálózati kapcsolódásra alkalmas funkciókról is. Az Apple kedden magyar idő szerint este 7 órakor mutatta be legújabb S-generációs zászlóshajóját, mely a Home gombot felváltó ujjlenyomat-olvasó mellett, vadonatúj 64-biten operáló A7 chippel érkezik.

mashable_chart.jpg

Szólj hozzá

HTC One Galaxy S4 iPhone 5S Lumia 1020