2013. sze 22.

Microsoft: akár iOS-re is megjelenhet az Office

írta: danieee
Microsoft: akár iOS-re is megjelenhet az Office

Steve Ballmer, Microsoft-vezér legutóbb tett megjegyzése alaposan beindította a találgatásokat. A vállalat úgy tűnik, egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy Windows platform mellett, előbb-utóbb mobileszközökre, így iOS-re is megjelentesse irodai szoftvercsomagját.

684909-microsoft-event.jpg

Érdekes kijelentést tett a Microsoft vezérizgatója Steve Ballmer, egy még csütörtökön lezajlott beszélgetésen, melyben a Wall Street elemzője a vállalat jövőjéről faggatta a redmondiak vezérét.

Ballmer ködös megfogalmazása szerint előbb vagy utóbb akár mobileszközökre, így Android platform mellett iOS-re is megjelenhet a vállalat Office csomagja, s mint fogalmazott: "nincs homokba dugva a fejünk, már azon is dolgozunk amiről azt gondolják, hogy dolgoznunk kellene".

A keveset sejtető információkból az Übergizmo arra következtet, hogy bár a hírnek egészen biztosan sok felhasználó örülne, ugyanakkor kevés esély van arra, hogy valóban így is legyen, hiszen évek óta "könyörögnek" az Office-júzerek egy ilyesfajta megoldásért, ennek ellenére mégsem történt eddig semmi. Mindenesetre Ballmer-nek egyébként nem ez lenne az első furcsa lépése, legutóbbi attrakciója a vállalat teljes átszervezését jelentette, majd derült égből villámcsapásként bejelentette egy éven belüli visszavonulását.

Szólj hozzá

pletyka Apple iOS Microsoft Office