2013. okt 30.

Ashton Kutcher a Lenovo új alkalmazottja

írta: danieee
Ashton Kutcher a Lenovo új alkalmazottja

A korábbi szó beszédek után, immáron hivatalossá vált a Lenovo és Ashton Kutcher közötti néhány hete pletykált megállapodás: az amerikai színész lett a vállalat arca és egyúttal új alkalmazottja is.

Lenovo1.jpg

Kutcher új munkaköri feladatait tekintve első sorban a Lenovo nemrég bejelentett új Windows 8-as táblagépének népszerűsítésében, illetve annak fejlesztésében vesz majd részt, mint kiderült, a színész ugyanis korábbi mérnöki tanulmányait kamatoztatva a hardver és szoftver oldalon is besegít a vállalatnak.

A tech-óriás a szóban forgó táblagépének első reklámját is kiadta már, melyben természetesen a nemrég Steve Jobs szerepét eljátszó Kutcher is feltűnik, fókuszban a Lenovo új Yoga névre keresztelt hibridjével.

Kutcher választása egyébként nem meglepő az informatika világában, egyre több híres színészt, előadót kérnek fel egy-egy termék népszerűsítésére. Legutóbb például Alicia Keys és Lady Gaga kapott szerepet hasonló kampányban: előbbi a BlackBerry, míg utóbbi a Polaroid kreatív igazgatói székébe került.

Szólj hozzá

táblagép Lenovo Ashton Kutcher Yoga