2013. okt 30.

Vadonatúj termékkategóriával készül jövőre az Apple

írta: danieee
Vadonatúj termékkategóriával készül jövőre az Apple

Az elmúlt két hónap valóban mozgalmasan telt az Apple háza táján, s Tim Cook szerint a java még csak ezután jön.

tim-cook1.jpg

Meglepő válasszal szolgált az Apple-vezér a tegnapi aktuális negyedévre vonatkozó pénzügyi beszámoló során feltett elemzői kérdésre, miszerint voltaképp mikor számíthatunk majd teljesen új termékkategóriára.

Tim Cook elmondása szerint az Apple mostanra megérett arra, hogy egy új termékvonalon is piacra lépjen, ám erre leghamarabb csak jövő ősszel kerülhet sor.

Mint fogalmazott, “Izgalmas termékek várhatók majd 2014 őszétől. Az Apple által nyújtott szolgáltatások,  legyen az hardver vagy szoftver, vagy csupán egy alkalmazás, mind-mind egy nagyszerű és egyedi ökoszisztéma részei, amellyel senki más nem büszkélkedhet. Hiszek abban, hogy a tudásunk megérett arra a szintre, hogy egy olyan területre lépjünk, amelyen ma még ismeretlenek vagyunk. “

Az Apple-vezér kijelentése – ahogyan az lenni szokott – rögvest beindította a találgatásokat, azonban a két legvalószínűbb esélyesnek a vállalat hónapok óta pletykált okosóráját, illetve különálló szupertévéjét valószínűsítik. Hogy ezek közül vajon melyik valósul meg előbb, egyelőre megtippelni is szinte lehetetlen, mindazonáltal örvendetes, hogy a vállalat a már jövőre megjelenő termékeire koncentrál, mi felhasználók pedig vélhetően ennek csak örülünk.

Szólj hozzá

Apple Tim Cook