2013. dec 19.

A like után itt a dislike is a Facebookon

írta: danieee
A like után itt a dislike is a Facebookon

A like után immáron többek közt a dislike, azaz, a nem tetszésünket szimbolizáló „gombot” is elérhetővé tette okostelefonokra szánt Messenger alkalmazásában a Facebook.

dislikefacebookbutton.jpg A közösségi oldal berkein belül mindig is meghatározó szerepet játszott a lájkolás, azaz, egy adott dologgal kapcsolatos tetszésünket kifejező gomb, míg ennek ellenkezőjére eddig azonban semmilyen módon sem volt lehetőségünk.

Néhány egészen új, eddig még nem látott matrica tűnt fel az oldal mobileszközökre szánt Messenger alkalmazásában, amelyek között mostantól ott figyel a dislike is. Habár az új matricákat, – ahogy az eddigieket is -, kizárólag a partnereinknek küldhető üzenetekben használhatjuk, úgy tűnik a Facebook mégiscsak meggondolta magát, és félig-meddig végül, ha csak ilyen formában is, de bevezette az elégedetlenség szimbolizálására alkalmas „gombot”.

fotó.png

Az újonnan bekerült matricák nem automatikusan jelennek meg, előbb le kell töltenünk, amelyeket a telefonra/táblagépre elérhető Messenger alkalmazás Sticker Store (Matricabolt, bevásárlókosár) felületén találunk meg. Az új kedveléseket tartalmazó matrica-csomagért egy centet sem kér a Facebook, a dislike mellett ráadásul, van peace, a figyelemfelkeltésre alkalmas poke, azaz, „bökés”, de küldhetünk akár pohárköszöntőt is.

Szólj hozzá

matrica dislike Facebook Messenger