2013. dec 29.

Frissült a Facebook Home, de használja egyáltalán valaki?

írta: danieee
Frissült a Facebook Home, de használja egyáltalán valaki?

Néhány új funkcióval bővült az androidos telefont Facebook mobillá változtató alkalmazásfelület.

01_Home_lock_screen_verge_super_wide.png

Idén márciusban viharként robbant ki a hír, miszerint Zuckerbergék egy Facebook alapokon működő, teljesen új mobil operációs rendszer fejlesztését készülnek prezentálni. Noha a Facebook Home végül nem teljesen a korábban hónapokig pletykált Facebook-mobilként mutatkozott be, hanem egy, az androidos telefonra ráhúzható, még inkább a közösségi oldalt zsebünkben hordható felületként.

A felhasználói visszajelzések tekintetében vegyes eredményt mutatott a Home, ami láthatóan azóta sem lett sikeresebb: a Play Store-ban fellelhető, mintegy 28 ezer értékelésből a letöltők közel fele értékelte a leggyengébbnek számító minősítéssel, amin ráadásul a  néhány napja megjelent új szoftververzió sem javított túl sokat.

Hiába a sok javítás, teljesítményoptimalizálás, és néhány újabb funkció, a Facebook Home-ra láthatóan még kevesebb az igény, mint korábban.  A gyenge értékelés leggyakoribb okai között egyébként főként a „semmi értelme” jellegű indoklások állnak, míg mások szerint az alkalmazás – azon túl, hogy hasznavehetetlen – felér egy akkumulátor gyilkossal.

Szólj hozzá

mobil alkalmazás Android Facebook Home