2014. feb 17.

Angry Birds Stella: itt a Rovio új játéka

írta: danieee
Angry Birds Stella: itt a Rovio új játéka

Az előzetes ígéreteknek megfelelően nemrég hivatalosan is bemutatta legújabb Angry Birds játékát a finn illetékességű Rovio.

tumblr_n0xlt7Us6U1tsg5t3o1_1280.jpg

Angry Birds Stella néven készíti legújabb Angry Birds játékát a Rovio. A fejlesztés alatt álló epizód a stúdió ígéretei szerint nemcsak új kalandokat, de egy izgalmas és teljesen új univerzumot teremt az Angry Birds franchise számára, amelynek középpontjában a játék egyik újdonsült főszereplője, Stella áll majd.

Az idén szeptemberben megjelenő epizódról egyelőre csak ennyit tudni, így magáról a játékmenetről és a további karakterekről sincs információ. A stúdió elmondása szerint erre még egy kicsit várnunk kell.

Az ügyességi és logikai elemeket is ötvöző kétdimenziós mobiljátékot 2009-ben jelentette be a Rovio, amely elsőként az Apple iOS rendszerű mobileszközeire vált elérhetővé. A 12 millió letöltéssel büszkélkedő Angry Birds azóta minden fontosabb platformra megjelent, a legutolsó, Angry Birds Go néven készült gokartos epizód tavaly decemberben került az alkalmazásboltokba.

Szólj hozzá

játék Angry Birds Rovio Angry Birds Stella