2014. feb 17.

Így néz majd ki a Galaxy S5?

írta: danieee
Így néz majd ki a Galaxy S5?

Az eddig megjelent információk alapján készített fotót a Galaxy S5 lehetséges formatervéről az egyik megbízható dél-koreai forrás.

galaxy_s5_expected_moveplayer.jpg

Állítólag a Samsung soron következő S-szériás csúcsmobilja látható azon a renderelt fotón, amelyet az egyik ismert, korábban több hiteles információt is kiszivárogtató MovePlayer osztott meg. Az oldal régebben arról vált ismertté, hogy az általuk közölt információk rendre igaznak bizonyultak a hivatalos termékbemutatók eljövetelével, így a most közzétett fotón is jó eséllyel a Galaxy S5 már végleges formája látható.

A renderelt kép alapján úgy tűnik, a korábban megjelent információkkal ellentétben mégsem tűnik el teljesen a már jellegzetessé vált home gomb, de a dizájn szögletesebb, míg képernyő pedig éppen, hogy nagyobb lesz.

A Samsung küszöbön álló csúcstelefonja egyre biztosabb, hogy a február 24-én Barcelonaban kezdődő mobilkiállításon mutatkozik be, ráadásul úgy hírlik, a dél-koreai vállalat strapabíró jellemzőkkel pakolná tele az amúgy sem gyengécske mobilt.

Szólj hozzá

mobiltelefon Samsung Galaxy S5