2014. feb 17.

Inkább az okostelefon, mint a szex

írta: danieee
Inkább az okostelefon, mint a szex

10-ből egy amerikai szeretkezés közben is használja okostelefonját, míg többen a szex és a mobil közül inkább az utóbbit választják – derül a Harris Interactive legfrissebb tanulmányából.

2014_02_05_Mobile_Phone-01.jpg

Az okostelefonok rohamszerű térnyerése életünk alighanem minden részét átalakította. Ennek kapcsán végzett kutatásokat az amerikai felnőttek körében a Harris Interactive. A vizsgálat adataiból kiderült, a megkérdezettek zömében inkább a szex nélküli életet, semmint az okostelefon mentes hétköznapokat választaná.

A kutatás adatait felhasználó Statista egy vizuális(abb) grafikont is készített, amelyen sorrendbe rendezték azon a szükségleteket, melyek megléte nélkül elképzelhetetlennek tartják életüket az amerikaiak. Az összesen 10, a köztük olyan alapvető igényeket is felsoroló tabellán, mint az étkezés, első helyen végzett az élelmiszerek csoportja (73%) második az autó (42%), míg a harmadik az internet lett – a megkérdezettek mintegy 28 százaléka válaszolta azt, hogy nem tudna nélküle élni.

Az okostelefont némileg kevesebben, 26 százaléknyian választották, de többen például előnyben részesítik a televíziót (23%), számítógépet/laptopot (24%) vagy az egyéb digitális eszközöket, mint a magát a szexet.

Szólj hozzá

kutatás szex Okostelefon