2014. feb 17.

Por- és vízálló lesz a Galaxy S5

írta: danieee
Por- és vízálló lesz a Galaxy S5

Bár ezen jellemzők nem mintha mérvadók lennének egy-egy készülék megvásárlása előtt, az mindenesetre örvendetes, hogy a Samsung erre is gondol.

xperia-z-durability-water-resistance-1240x824-87a352114f26128dffe9e44b5a6d4cd8.jpg

A mai csúcsmobilok főként hardver téren próbálnak újat mutatni, ennek ellenére mégis egyre több gyártó alkalmazza a por- és vízállóságot biztosító technikai megoldásokat. Az első ilyen jellemzőkkel bíró mobilok eddig zömmel a Sony műhelyéből kerültek ki, most azonban úgy tűnik, a Samsung sem maradna ki a jóból.

A legfrissebb jelentések szerint a dél-koreai vállalat elsődleges tervei közt szerepel a por- és vízállóságot lehetővé tévő technológiai fejlesztések alkalmazása, amelyeket új, felsőkategóriás csúcsmobiljaiban kíván először bevezetni. A jelentés bár arról nem tesz említést, hogy e tulajdonságok a küszöbön álló Galaxy S5-ben is megtalálhatók lesznek, mindettől függetlenül még reménykedhetünk.

A Samsung menetrend szerint érkező flagship telefonja minden jel szerint az alig két hét múlva, február 24-én kezdődő barcelonai mobilkiállításon lesz először látható. És ami talán a legfontosabb: egy igazi fenevad lesz.

Szólj hozzá

mobil telefon Samsung Sony Xperia Galaxy S5 vízálló mobil