2014. feb 17.

Samsung: nem tiltottuk az olimpikonoknak, hogy iPhone-t használjanak

írta: danieee
Samsung: nem tiltottuk az olimpikonoknak, hogy iPhone-t használjanak

Cáfolja a Samsung a svájci olimpikonok azon korábbi állítását, ami szerint arra utasították volna őket, hogy takarják el más gyártótól származó mobiltelefonjuk, leginkább iPhone-juk logóját.

8999327.jpg

Az idei téli olimpiai egyik legnagyobb támogatója a Samsung, a vállalat ráadásul egyedi kiadású Galaxy Note 3-mal kedveskedik az ötkarikás játékok minden résztvevőjének. A múlt hét során kisebb port kavart a svájci Bluewin weboldaltól származó állítás, miszerint a Samsung arra kötelezett néhány svájci sportolót, hogy takarják el más gyártótól származó mobiltelefonjuk ismertetőjegyeit.

A tiltás, bár burkoltan ugyan, de többek számára inkább egy iPhone-ellenes felszólalásnak tűnt, a két gyártó ugyanis köztudottan régóta tartó harcot vív a globális okostelefon-piacon.

Az álhírre reagálva, a Samsung lényegében tagadta, hogy kifejezetten ilyet kért volna a téli olimpia résztvevőitől. A Guardian kérdésére a Samsung egyik szóvivője – némi marketing körítéssel – úgy felelt: „a gyártó nem kért erre vonatkozó intézkedéseket a sportolóktól.”

Szólj hozzá

mobil téli olimpia Samsung Szocsi Sochi 2014 Galaxy Note 3