2014. feb 17.

Teljesen megújul a Twitter

írta: danieee
Teljesen megújul a Twitter

Mintha csak a Facebook és a Google+ elemeit keresztezték volna. Nemsokára ugyanis ilyen mértékű változtatásokra számíthatnak a Twitter webesfelületét használók.

TwitterLayout1.jpg

Hosszú idő után nemcsak mobilra letölthető kliensét, hanem a hagyományos böngészőből elérhető felületét is átszabta a Twitter, a változtatásoknak ugyanakkor láthatóan még közel sincs vége. A leginkább a Facebook és a Google+ elemeit vegyítő új Twitter-felületre a Mashable egyik munkatársa figyelt fel, amikor a napokban saját azonosítójával jelentkezett be.

Az új felületről Matt Petronzio egy fotót is készített, a változtatások rögvest szembetűnőek: az új dizájnnak köszönhetően szélesebb lesz az oldal tetején található fejléc, míg a ránk vonatkozó információk letisztultabb formában, különálló területen jelennek meg. Az új megjelenéssel egyúttal nagyobb szerep jut majd a vizuális tartalmaknak, így azok könnyebben elkülöníthetők lesznek a csak szöveget tartalmazó tweetektől.

Az új Twitter-dizájn pontos megjelenéséről egyelőre nincs hír, a vállalat feltehetően fokozatosan kapcsolja majd be a felhasználóknál.

Szólj hozzá

Twitter