2013. jún 24.

Kémfotókon az iPhone 5S

írta: danieee
Kémfotókon az iPhone 5S

Állítólag az idén szeptemberben érkező újabb generációs iPhone látható azokon a kémfotókon, amelyek nem régiben bukkantak fel az egyik legnagyobb külföldi Apple hírekkel foglalkozó weboldalon.

iphone_5s_interior.jpg

A napokban felröppent pletykák után egy kézzel fogható bizonyíték is előkerült, amelyen állítólag a soron következő iPhone készülék látható. Ahogyan azt már megszokhattuk az almás cég kétévente jelentkezik mind formában mind pedig funkciókban megújult készülékkel, így idén még az „S” sorozaté a főszerep, amely általában az előző széria egy felturbózott változatát takarja (gondoljunk csak az iPhone 3G-3GS, vagy a 4-4S készülékekre).

iphone_5s_rear.jpg

A MacRumors által közölt fotókon egy eddig ismeretlen verziószámú iPhone készülék látható, mely külsőben gyakorlatilag szinte teljesen megegyezik a tavaly szeptemberben debütált iPhone 5-el.

Alaposabban megnézve azonban rögvest két különbség is kiszúrható a képeken. az egyik az akkumulátor műszaki paramétereire vonatkozó adatoknál olvasható 5.92Whr (wattóra), amely az iPhone 5 esetében csak 5.45Whr volt, így vélhetően az idén ősszel debütáló iPhone 5S már megnövelt készenléti idővel kerül a boltok polcaira. A másik szemmel látható differencia a készülék hátoldalán található kameravaku formája, amely rögvest összefüggésbe hozható a napokban felmerült pletykák egyikével, miszerint az új iPhone-ba vadonatúj kamera is kerül majd.

Forrás: Übergizmo

Szólj hozzá

Apple iPhone 5S új iPhone