2013. jún 30.

Vadonatúj Home gombot kaphat az iPhone 5S

írta: danieee
Vadonatúj Home gombot kaphat az iPhone 5S

Sűrűsödnek az Apple következő generációs iPhone készülékével kapcsolatos pletykák, a legutóbbi szerint drasztikus változások következhetnek be például a készülék Home (fő) gombját illetően.

Apple.jpg

Egy Apple hírekkel foglalkozó cseh blog a keveset sejtető és homályos felvételek helyett, viszonylag jó minőségű és ugyanakkor érdekes képeket közölt, amin állítólag az Apple újabb generációs iPhone készülékének egyik alkatrésze, pontosabban annak fő gombja látható.

A legutóbbi pletykák szerint az almás cég a funkcionális újdonságokon túl drasztikus változásokat eszközölhet a készülék dizájnt illetően is, ez utóbbi szerint az egyik legnagyobb újítás a készülék fő (Home) gombját érné, tekintve, hogy az gyakorlatilag az első prototípus óta a mai napig változatlan. Az új Home gomb mind formában (érintésre világítana) mind pedig funkcióban is eltérne az eddigi modellekétől, ezt erősítheti egyébként a napokban felmerült pletykák egyike is, miszerint a személyes adataink védelme érdekében ujjlenyomat olvasót építenének a készülékbe, így (vélhetően) annak Home gombjába.

Hogy mi valósul meg a fenti elképzelésekből, azt egyelőre megtippelni sem lehet, marad tehát a várakozás. Az Apple szám szerint hetedik generációs iPhone készülékéről vélhetően idén ősszel hullik majd le a lepel, mely a hírek szerint a jól megszokott fekete és fehér színek mellett, akár aranyborításban is piacra kerülhet.

Forrás: redsn0w

Szólj hozzá

Apple iPhone iPhone 5S Home gomb