2013. aug 04.

Ősszel jön az új Infinity Blade

írta: danieee
Ősszel jön az új Infinity Blade

Több kiszivárgott részlet szerint már javában fejlesztik a népszerű iOS játék harmadik és egyben vadonatúj epizódját.

Infinity_Blade_11.jpg

A játék még hónapokkal ezelőtt bejelentett Dungeons névre hallgató változatának fejlesztését a múlt hónapban hivatalosan is leállították, azonban több kiszivárgott részlet szerint már javában készül a hihetetlen népszerűségnek örvendő Infinity Blade soron következő epizódja – írja az iDownloadBlog, egy a játék fejlesztői által kiszivárogtatott dokumentumra hivatkozva.

linkedin-chair-ss.png

A nem hivatalos információt megszellőztető dokumentumot az Infinity Blade fejlesztése mögött álló stúdió egyik alkalmazottja szivárogtatta ki, – feltehetően véletlenül – amikor is saját LinkedIn profiloldalán frissítette az aktuális munkakörével járó feladatait. A dokumentumon szereplő “Infinity Blade 3 for the iPhone” címből pedig már könnyen kitalálható, hogy nagy valószínűséggel ezen a néven jelenik majd meg a kiadó újdonsága.

A Chair Entertainment és az Epic Games kooperáció által készített Inifity Blade volt az első olyan iOS platformra fejlesztett játék, amelyet már az újabb generációs mobilkészülékekre optimalizált Unreal Engine 3 egy speciális változata hajt. A játék 2010-es decemberi megjelenését követően, az App Store történetének egyik leggyorsabban értékesített alkalmazása lett, mely a megjelenést követő négy nap alatt valamivel több mint 1,5 millió dollárt termelt. Az Infinity Blade 3 megjelenésének időpontját őszre valószínűsítik.

Szólj hozzá

játék iPhone iOS Infinity Blade Infinity Blade 3 Chair Entertainment