2013. okt 28.

Kasszasiker lesz az iPhone 6

írta: danieee
Kasszasiker lesz az iPhone 6

Az Apple-elemző Gene Munster legalábbis ezt jósolja, mi több, a szakember úgy véli, jövőre már egészen biztos, hogy jóval nagyobb kijelzővel szerelt iPhone-ok is piacra kerülnek.

Munster-Apple-Bullish.jpg

A cupertino-i vállalat ma esedékes aktuális negyedévre vonatkozó pénzügyi beszámolója előtt Gene Munster a Piper Jaffray elemzője meglepő előre jelzésekkel szolgált.

A szakértő úgy jósolja, a jelenlegi 525 dolláros árfolyamú Apple-részvények akár a 640 dollárt is elérhetik majd a NASDAQ-on, ami önmagában is elég merész kijelentés, annak fényében legalábbis, hogy az Apple még mindig nem hozta nyilvánosságra az új iPhone-ok eladására vonatkozó pontos számadatokat.

Az elemző ennél is jóval tovább megy, szerinte az iPhone 5S-t követő jövőre debütáló készülék, azaz az iPhone 6 lényegesen előbb jelenhet majd meg, mint azt képzeljük, ráadásul ahogy az elemző fogalmaz, kasszasiker lesz. A kijelentést arra alapozza a piaci változásokat kutató szakértő, hogy nagyon sok olyan felhasználó van, és vélhetően még lesz is, akik nagyobb méretű kijelzővel bélelt iPhone-ra vágynának, éppen ezért a vállalat előbb-utóbb kénytelen lesz ilyen irányú hagyományaival is felhagyni, és a jól bevált 4 coll helyett (vagy mellett) jóval nagyobb iPhone-okat is piacra dobni.

Szólj hozzá

pletyka kijelző elemző Apple iPhone 6