2013. jún 08.

Galaxy S4 Active: extrém körülményekre tervezve

írta: danieee
Galaxy S4 Active: extrém körülményekre tervezve

 Az elmúlt hetekben felröppent pletykák után, néhány napja hivatalossá vált a gyártó extrém körülmények között is helytálló vadonatúj androidos zászlóshajója.
Samsung-GS4.jpg

Nem szokatlan, hogy a legnagyobb gyártók csúcskészülékeiből több változatot is piacra dobnak, így nincs ez másképp a Galaxy S4 esetében sem. A nem régiben bemutatott Galaxy S4 Active a nagy testvér több tulajdonságát is megörökölte, azonban nem emiatt lesz érdekes a szerdán debütált csúcskészülék.

A Galaxy S4 Active-val a nyári szórakozást, pontosabban a strandolást és a vízparti élményt kívánja tovább növelni a dél-koreai gyártó, méghozzá úgy, hogy egy percig se kelljen nélkülöznünk mobiltelefonunkat, jelen esetben a Samsung csodakészülékét.

A 4.2.2 Jelly Bean-el érkező Active akár 30 percig is könnyedén elboldogul az egyméteres vízben, a speciális burkolattal ellátott jack csatlakozó révén még az úszás közbeni zenehallgatásról sem kell lemondania tulajdonosának.

A hardveres tulajdonságok is igen meggyőzőek: 1.9GHz-es quad-core processzor, 2,600mAh-es akkumulátor, 8 megapixeles hátoldali kamera, amely a beépített aqua mode (vízi mód) segítségével akár víz alatti fotókat és videókat is készíthetünk. A készülék kapcsán egyetlen felhozható negatívumként talán a kijelzőt érintő változtatások miatt lehet keserű szájízünk, ugyanis az Active esetében a gyártó Super Amoled nevével fémjelzett kijelzőjét egy 5 colos full HD TFT LCD megjelenítőre cseréli a Samsung.

A strapabíró Galaxy S4 Active összesen három színben lesz elérhető még az idei nyári szezon előtt, először az Egyesült Államokban majd Svédországban. A fennmaradó országokról a gyártó egyelőre nem közölt pontos dátumot.

Forrás: Mashable

Szólj hozzá

Samsung Galaxy S4 Galaxy S4 Active