2013. jún 27.

Aranyszínben is jöhet az új iPhone

írta: danieee
Aranyszínben is jöhet az új iPhone

Alapos ráncfelvarráson eshet át az Apple következő generációs iPhone készüléke, mely a pletykák szerint a fekete és fehér mellett aranyszínben is elérhető lesz – állítja megbízható forrásokra hivatkozva egy japán oldal.

Apple-iPhone-5S-Gold-2.jpg

A Macotakara blog értesülései szerint a jól megszokott fekete és fehér színek mellett egy harmadik, aranyárnyalathoz hasonló változat bevezetését tervezi az Apple, melyet az új iPhone készülékeken túl, újabb generációs táblagépein és zenelejátszóin, sőt mi több a készülékekhez tartozó egyéb kiegészítőkön is alkalmazna.

Nem ez lenne az első hír, hogy az Apple eltérne a jól megszokott irányvonalától, áprilisban ugyanis több oldal, például a szintén japán Moumantai blog is közölt néhány képet meg nem nevezett forrásokra hivatkozva, amelyeken az állítólagos új generációs iPhone készülék SIM kártya slotja és hangerőszabályzó alkatrészei láthatók ugyancsak aranyborításban.

Az egyelőre csak pletyka szintjén létező hírt nem kell túlságosan komolyan venni, ettől függetlenül érdemes rá odafigyelni. Az Apple soron következő, szám szerint hetedik generációs iPhone készülékéről vélhetően idén ősszel hullik majd le a lepel, mely az új színek mellett állítólag sokkal jobb kamerával, és nagyobb teljesítményű akkumulátorral érkezhet.

Forrás: Mashable

Szólj hozzá

Apple iPhone 5S Aranyszínű iPhone Arany iPhone