2013. júl 28.

Valóban nagy tudású és látványos ingyenes online képszerkesztő

írta: danieee
Valóban nagy tudású és látványos ingyenes online képszerkesztő

Több tucat online képszerkesztőre bukkanhatunk szörfölés közben azonban vannak igazán különleges darabok is, mint az alábbi, amely ráadásul még látványos megoldásokat is kínál a képszerkesztésre.

Pixlr.png

 A Pixlr névre hallgató fotó editáló szolgáltatás egy valóban nagy tudású online szerkesztőfelület, mely a hagyományos szerkesztő megoldáson túl igazán látványos funkciókat is kínál.

A szolgáltatást erre a linkre kattintva érhetjük el, majd az oldal betöltődése után alapvetően három szerkesztő felület közül választhatunk: az Editor (Advanced), mint neve is mutatja egy a Photoshop-hoz illetve, a legtöbb képszerkesztő programhoz hasonló funkciót takar, ahol kedvünkre méretezhetjük illetve változtathatjuk a kép vagy a szöveg egyéb részleteit.

Az Express (Efficient) az előbbinél már jóval több lehetőséget kínál: a választott fotónkat különféle matricákkal illetve szövegbuborékokkal láthatjuk el, de ugyan ilyen könnyedén beállíthatunk keretet valamint szöveget is.

Előtte:

atkinson-says-goodbye-to-beloved-character-mr-bean.jpg

Utána:

mr bean szerkesztve.jpg

A program különlegességét azonban nem ez, hanem a kezdőoldalon található Pixlr-o-matic (Playful) linkre kattintva érhetjük el. A választott kép betallózása után – amely történhet webkamerából, vagy közvetlenül a számítógépről – számos beállítást végezhetünk. Elláthatjuk különféle effektekkel, színekkel, egyéb motívumokkal valamint hasonlóan az előzőkhöz, itt is különféle keretek közül válogathatunk, így munkánk eredményének tényleg csak a képzeletünk szab határt.

Színek kavalkádja:

mr bean szerkesztett 2.jpgAz elkészült műveket természetesen minden esetben a Save (mentés) gombra kattintva menthetjük el. Az már csupán hab a tortán, hogy az online felületet a mobil eszközökre optimalizált szintúgy ingyenes alkalmazással is elérhetjük, melyet elsősorban Android és iOS rendszerű eszközökre tölthetünk le.

Szólj hozzá

android képszerkesztő ios online képszerkesztő pixlr appajánló